Lindösalami Rosé- och grönpeppar

193007.jpg

Artikelnummer:

193007
En mager salami, tillverkad av fint fläsk- och nötkött, som röks i en hel vecka. Salamin får hänga och lufttorka i ytterligare 5-6 veckor för att smaken ska kunna mogna fram i lugn och ro. Till sist mantlas salamin med ett hölje av rosé- och grönpeppar.

Ingredienser

Griskött*, nötkött*, salt, kryddor (grönpeppar, rosépeppar, koriander, vitpeppar, vitlök), gelatin, druvsocker, surhetsreglerande medel (E575), antioxidationsmedel (E300, E301), konserveringsmedel (E250). *Fött, uppfött och slaktat i Sverige. Till 100g färdig produkt har använts 130g köttråvara.

Näringsvärden

per 100g
Energi 1780 kJ
Energi 430 kcal
Fett 36 g
varav mättat fett 14 g
Kolhydrater 2,3 g
varav sockerarter 0,7 g
Protein 23 g
Salt 4,5 g

Färdig att ätas.
Förvaring: Rumstemperatur
Sverige

Du kan även vara intresserad av: