Kolmilarökt skinka

25435 _.jpg

Artikelnummer:

25435
Osötad helmuskelskinka på svensk köttråvara. Jokkmokks kolmilarökningen kräver många timmars rökning över kol från norrländska lövträd. En mör, smakrik skinka med låg fetthalt.

Ingredienser

Skinka (helmuskel), salt, surhetsreglerande medel (E331), cikoriarotfiber (inulin), stabiliseringsmedel (E451), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250). Till 100g färdig produkt har använts 102g köttråvara.

Näringsvärden

per 100g
Energi 415 kJ
Energi 99 kcal
Fett 1,8 g
varav mättat fett 0,7 g
Kolhydrater 0,1 g
varav sockerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 2,6 g

Färdig att ätas.
Kylvara högst +8°C Hållbarhet öppnad förpackning 14 dagar i +8°C
Sverige

Du kan även vara intresserad av: